Из Южна България – Ден І

Първият ден започна с изкачване до Седемте Рилски езера през най-напеченото време на деня.

След като се разтоварих в хижата тръгнах на обиколка през езеро Бъбрека, към старата хижа и обратно.

Платото, което се издига над езерото.

rila

Езеро Бъбрека отблизо.

rila

Близнаците.

rila

Тази скала винаги ми е приличала на куче в легнало положение.

rila

Хижа Седемте Езера.

rila

И конете имат нужда от разпускане след дълъг ръботен ден.

rila

4 responses to “Из Южна България – Ден І”

 1. Rado Avatar
  Rado

  Страхотни снимки Евгени — поздравления! Имам 1 препоръка — ако имаш път към плевенско или Ловешкомини през село Бежаново. На около 3 км от селото се намира скален комплекс известен като големия и малкия парник. Там е страхотно.
  Друго уникално място е буя, на който не успях да отида защото гаджето замрънка, че валяло, но снимките от компанията бяха хубави.

 2. Мери Avatar
  Мери

  Евгени, не знам дали да се възхитя първо на снимките ти или на местата където си бил !!!!!
  И едното и другото са невероятни! Благодаря ти, че си ни дал възможност да видим това !!! Ще пратя твоя сайт на всеки който ми каже, че в България нямало хубави места или талантливи фотографи….и ще го оставя без думи ))))))

 3. Кремена Avatar
  Кремена

  Невероятни снимки. Искренно ти завиждам не само защото лично си видял толкова много красиви места, но и си могъл така да ги запечаташ, за да могат и другите да им се възхитят. Благодаря ти за възможността да си припомня детските години и за известно време да се почуствам у дома дори и на толкова километра разстояние. Продължавай все така, ще следя за нови снимки най-вече от Бургас и региона.

 4. Васил Avatar

  Браво за снимките, случайно видях сайта ти от снимка в google earth и съм възхитен. Една поправка. езерото горе не е Трилистника а Близнака. Невероятно красиво място. Жалко е ,че направиха лифт до там. Преди се качваха хора обичащи природата. Сега се качва сумати паплач която замърсява и осира това прекрасно място.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *