Силистар и Синеморец в началото на юни

Фотописи 04.06.2012

В началото на юни дивото крайбрежие на Силистар е осеяно с красиви цветя, а на пясъчната ивица край Синеморец морето е изваяло дюна във форма на сърце.

Silistar

Едно от любимите ми заливчета, където рядко (да не кажа въобще) стъпва човешки крак.

Silistar

Вече е юни, но туристическия сезон в Синеморец не бърза да идва.

Sinemorets

Дали е заради зимните бури или друго, на пясъчната коса край устието на Велека, се е оформила дюна във форма на сърце.

Sinemorets
Всички снимки
Ключови думи

България залез море морски пейзаж плаж пролетен пейзаж река Велека Силистар Синеморец скали Странджа Странджанско крайбрежие устие цветя южно крайбрежие

Коментари

Страхотни снимки! Моите поздравления, все едно наистина съм там на живо.

Снимките са уникални и както казва miss sixty, с удоволствие бих посетил този кът!

Евгени, привет, отдавна следя твоето творчество и те поздравявам и се прекраням пред таланта ти! Ти все едно гледаш с моите очи любимите ми места - Силистар, Синеморец, Ахтопол, Странджа и Велека. Обичам те заради твоите фотографии, за това, че ни даряваш с прекрасни уловени мигове! Бъди жив и здрав и продължавай да твориш!

Уникални снимки и невероятен талант ... отдавна и аз следя творчеството на Евгени, още от момента, когато правеше сайтове, този човек е уникален!
И ще продължа да следя уникалните произведения на изкуството на Евгени, бъди здрав и продължавай да ни радваш все повече, Евгени!

Идете да видите тези чудни места през юли и август когато тълпите са там. Един ден всичко ще е застроено с хотели тип китайска стена и между тях сергии с боклуци, това е бъдещето. И между тях по някоя църква за изкупване на гузна съвест....

Невероятно красиви снимки, вдъхновяват ме за две неща - да скокна и да видя тези места и да си купя хубав фотоапарат . Само че ти прибавяш към снимките и нещо, което няма откъде да купя - МАГИЯ !